De Zuid Nederlandsche Bronbemaling BV, Hazeldonk 3, 4772 PA  Langeweg

Even voorstellen Historie Bronbemaling  Stalen Buispalen Verhuur Projecten Contact / Zoeken

Oorspronkelijk is het bedrijf begonnen onder de naam De Zuid Nederlandsche Bronbemaling en Grondboringen BV en is halverwege de 60-er jaren opgericht door de heer G. Donkers. Nadat hij in Canada veel ervaring had opgedaan met constructies en drinkwatervoorzieningen is hij samen met zijn vrouw in Zevenbergen gestart met een bedrijf op het gebied van bronbemaling.

Al snel groeide het bedrijf uit tot een volwassen organisatie. Onder leiding van de zonen Jack en Rocco Donkers werden de in de bronbemaling toegepaste boortechnieken verder ontwikkeld.
Mede hierdoor is De Zuid Nederlandsche in de funderingsbranche op het gebied van betonmortelschroefpalen een steeds grotere rol gaan spelen. Na 40 jaar zijn wij met deze bedrijfsactiviteit gestopt, maar het plaatsen van stalen buispalen doen wij nog steeds.
Dagelijks zijn de specialisten van De Zuid Nederlandsche in heel Nederland en België aan het werk, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Tegenwoordig is De Zuid Nederlandsche een begrip in de zakelijke bouwwereld.
Er wordt gewerkt met het modernste materieel en technieken. Door hierin te blijven investeren kunnen onze gespecialiseerde medewerkers onder alle omstandigheden op vakbekwame, zorgvuldige en veilige wijze hun werkzaamheden uitvoeren.
 
De slogan in de aanvangsjaren van ons bedrijf luidde: ‘Niet één project is te groot of te klein voor ons’.
Thans circa 40 jaar later geldt dit nog steeds.

Door consequent volgens afspraak de werkzaamheden van onze opdrachtgevers op kwalitatief hoog niveau aan te pakken is
De Zuid Nederlandsche al vele jaren een betrouwbare zakenpartner voor bouwbedrijven, aannemers, gemeenten en provincies.

Per 1 maart 2014 is het bedrijf overgenomen door Voorham Bronbemaling BV uit Wassenaar en is de naam veranderd in:
De Zuid Nederlandsche Bronbemaling BV.
Door deze overname zijn de bedrijven samen sterk voor de toekomst en kunnen ze een groter verzorgingsgebied aan.